الجمعة، 13 مارس 2015

طريقة عمل النيوتيلا (الحلاوة السبريد)





2 كوب (240g) بندق
واحد و نصف ملعقة كبيرة فانيليا سائلة (اختياري)
ربع كوب كاكاو
ربع كوب عسل أسود
1 ملعقة كبيرة سكر
1/4 ملعقة صغيرة ملح
2 ملعقة صغيرة زيت
نصف كوب كريمر أو لبن نباتى
2 ملعقة كبيرة سمسم (اختيارى)
الطريقة:
يحمص البندق من 8 الى 10 دقائق فى الفرن على حرارة 400 فهرنهايت
يقشر البندق بقدر الإمكان مش مشكلة لو القشرة لصقت
. اضربى البندق لوحدة فى هراسة الطعام و بعدين ضيفى السمسم ثم الزيت ثم باقى المكونات حتى تحصلين على السبريد و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق