الأحد، 5 أبريل 2015

بسكويت الانكشير




المقادير
1 ونص كوب زبده - 1 وتلت كوب سكر بودرة - 2 بيض - 2 ونص كوب دقيق - 2 ونص كوب نشا - 1 معلقة صغيرة بيكنج باودر - فانيليا

الطريقة
نضرب الزبدة قليلا
نضيف السكر البودرة ونخفق جيدا
نضيف البيض والفانيليا
ونخفق تقريبا عشر دقايق
نضيف الدقيق والنشا المنخول مع البيكنج باودر ونقلب بدون عجن ولو كانت بتلزق حطيها في التلاجة شوية
ناخد حته من العجين اكبر من البندقة ويفضل المقاس الصغير لهاذا البسكوت ونكورها ونحطها في الصواني
تدخل فرن سخن على 180 مده 10 دقايق وخلاص بيكون استوى من غير ما يتغير لونه من تحت
بعد ما خلصنا خبز نسيبه يبرد خالص
بعدين ناخد حبة من البسكوت ونحط عليها مربى
ونحط وحده تانية ونضغط علشان يطلع المربى من الجناب
ممكن نغطيه بالمكسرات او بجوز الهند
او ممكن نغطي كل حبة لوحدها بالشيكولاته بيكون رائع جدا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق