الاثنين، 9 مارس 2015

بسكويت بالشيكولاتة المقرمش



المقادير:

1علبة بسكوت سادة ويكون مستطيل صيامى والاحسن فيرى علبة كاكاو وكوب سكر ونشا ماء فانيليا شيكولاتة خام صيامى


الطريقة:
الاول نجهز المهلبية نحط الكاكاو والسكر والمايا على نار هادية ندوب النشا مع شوية مايا من الحنافية وعند غليان الكاكاو نحط علية النشا ونقلب كويس هتلاقية بقت سميكة نحط الفانيليا وبعد كدة نشيلة من على النار ونسيح الشيكلاتة ونكون مجهزين صنية تقديم مستطيلة نرص بسكوت ونحطعليها مهلبية ونرجع نحط صف بسكوت فوق بعضة ومهلبية لحد ما كمية البسكوت تخلص وبعد كدة نحط الشيكولاتة عليها ولازم تبات فى التلاجة يوم وبعد كدة تتاكل


وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق